Fotografija - teorija -Vizualna kultura

International webpage

Oddaja

Če želite oddati besedilo, ki ga uredništvo še ni odobrilo, vas prosimo, da najprej oddate predlog, saj se o morebitnih idejah in temah raje pogovorimo vnaprej.

Če je bil vaš predlog odobren, bo vaš prispevek, tako kot večina prispevkov, objavljen v tiskani in spletni izdaji revije, ne pa nujno. Ker je Fotografija hibridna revija, lahko prispevke na vašo željo objavimo v obliki Open Access (OA). Glede stroškov (Article Processing Charge – APC) nas, prosimo, kontaktirajte.

Pri vseh besedilih se držimo strogih smernic, zato vas pozivamo, da pred oddajo ponovno preverite, ali vaš prispevek in priponke popolnoma ustrezajo našim zahtevam. Ob morebitnih nejasnostih se lahko obrnete na našo ekipo prek kontaktnega obrazca ali neposredno po e-pošti.

Pošlji

1
2
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 24 files.
Prosimo, da dosledno sledite navodilom poimenovanja datotek, ko nalagate fotografije ali druge slikovne datoteke. Dovoljeni formati: .jpeg, .jpg, .tiff, .png. Največ 24 datotek; največja posamezna velikost: 18MB.
V kolikor vaše priponke presegajo omejitve obrazca, nam pošljite spletni naslov za prenos materiala. "Download link" naj ne bo časovno omejen (Google Drive, Dropbox ali podobno!).
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Prosimo, da dosledno sledite navodilom poimenovanja datotek.
Zapiski o postavitvi, željeni izbiri slikovnega materiala, ali dodatne podrobnosti, ki bi jih želeli izpostaviti.

Za boljšo kvaliteto klikni na fotografijo.

prijavi se

in začni prejemati zadnje novice in informacije o pozivih za prispevke in projekte
novice

Proposals deadline: July 27, 2020 (extended to August 10!). Contributions deadline: September 21, 2020 (extended to October 5, 2020!)

Kdaj: 27. junij 2019 ob 10.00
Trajanje:
90 min
Kje: Prvo preddverje Cankarjevega doma, Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana (vhod iz pasaže Maximarket)
Delavnico vodita: Leopold Štefanič in Neža Ternik

ROK PRIJAVE: do srede 24.1. 2018.
Prijave sprejemamo po elektronski pošti info@membrana.si in/ali na naslov Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana.

ROK PRIJAVE: do srede 24.1. 2018.
Prijave sprejemamo po elektronski pošti info@membrana.si in/ali na naslov Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana.

Prijave sprejemamo do vključno četrtka 16.3.2017 na:
elektronski naslov: info@membrana.si
in/ali
poštni naslov: Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana

24. 11. 2016 ob 19.00 v Slovenski kinoteki z Godardovim filmskim esejem Hvalnica ljubezni (Éloge de l’amour, 2001) napovedujemo novo fotografsko-filmsko knjižno zbirko Kamera.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje naših storitev. Kot uporabnik se morate strinjati z uporabo in sprejeti naše pogoje. Trenutno uporabljamo samo piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Za več informacij obiščite naš pravilnik o zasebnosti in pogoje storitev. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, si oglejte spodnji seznam.

Ta piškotek je nujen za aplikacije PHP. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identifikacijo edinstvenega ID-ja uporabniške seje za namen upravljanja uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko so vsa okna brskalnika zaprta.

Strinjam se z uporabo piškotkov, strinjam se s pogoji storitve in pravilnikom o zasebnosti in želim še naprej uporabljati spletno stran.