Oddaja

V kolikor želite oddati že napisano besedilo, ki ni bilo predhodno odobreno iz strani uredništva, vas prosimo, da najprej oddate predlog, saj o morebitnih idejah in temah raje razpravljamo vnaprej.

V kolikor je bil vaš predlog odobren, bo vaš tukaj oddani prispevek, tako kot večina prispevkov, objavljen tako v tiskani, kot spletni izdaji, ne pa nujno. Ker je Fotografija hibridna revija, lahko prispevke na vašo željo objavimo v obliki Open Access (OA). Glede stroškov (Article Processing Charge – APC) nas prosimo kontaktirajte.

Pri vseh besedilih se držimo strogih smernic, zato vas pozivamo, da pred oddajo ponovno preverite, da vaš prispevek in priponke dejansko ustrezajo našim zahtevam. Ob morebitnih nejasnostih se lahko vselej obrnete na našo ekipo preko kontaktnega obrazca ali neposredno preko e-pošte.

Pošlji

1
2
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 24 files.
Prosimo, da dosledno sledite navodilom poimenovanja datotek, ko nalagate fotografije ali druge slikovne datoteke. Dovoljeni formati: .jpeg, .jpg, .tiff, .png. Največ 24 datotek; največja posamezna velikost: 18MB.
V kolikor vaše priponke presegajo omejitve obrazca, nam pošljite spletni naslov za prenos materiala. "Download link" naj ne bo časovno omejen (Google Drive, Dropbox ali podobno!).
Zapiski o postavitvi, željeni izbiri slikovnega materiala, ali dodatne podrobnosti, ki bi jih želeli izpostaviti.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje naših storitev. Kot uporabnik se morate strinjati z uporabo in sprejeti naše pogoje. Trenutno uporabljamo samo piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Za več informacij obiščite naš pravilnik o zasebnosti in pogoje storitev. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, si oglejte spodnji seznam.

Ta piškotek je nujen za aplikacije PHP. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identifikacijo edinstvenega ID-ja uporabniške seje za namen upravljanja uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko so vsa okna brskalnika zaprta.

Strinjam se z uporabo piškotkov, strinjam se s pogoji storitve in pravilnikom o zasebnosti in želim še naprej uporabljati spletno stran.

prijavi se

in začni prejemati zadnje novice in informacije o pozivih za prispevke in projekte