Boogie

São Paulo

Boogie, São Paulo.
Črna praznina ene od strani blizu sredine ustvari prepotrebno pavzo, izdih, preden nadaljuje naracijo.

Črno-bele fotografije, ki jih je Boogie posnel v enem julijskem tednu leta 2007 v São Paulu, z naracijo vsebine spremlja občutek tesnobe. Na straneh, na katerih so fotografije umeščene v živi rob, se razvija zgodba o neki drugi, manj bleščeči strani mesta, v intimo katerega je Boogie uspešno prodrl. Format je manjši, preprost za držanje, s trdimi platnicami, ki ustvarijo občutek teže. Papir je lahek, vendar kompakten, njegova na otip gladka tekstura pa daje občutek zmuzljivosti in drsenja trenutkov, ki jih je Boogie upodobil. Rahlo rumenkasta osnova papirja in žolčasto tonirana fotografija na platnici stopnjujeta nelagodje, ki ga bralec začuti ob vsebini. São Paulo deluje kot vizualni dnevnik: zaradi manjše velikosti in teže je knjiga prenosljiva, a intimna, hkrati pa s hitrim, napornim tempom in nasičenostjo fotografij zahteva vračanje k podobam. Črna praznina ene od strani blizu sredine ustvari prepotrebno pavzo, izdih, preden nadaljuje naracijo.

Črna praznina ene od strani blizu sredine ustvari prepotrebno pavzo, izdih, preden nadaljuje naracijo.
Boogie, São Paulo.

Upper Playground, 2007
trde platnice, šivana vezava

Sorodne objave

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje naših storitev. Kot uporabnik se morate strinjati z uporabo in sprejeti naše pogoje. Trenutno uporabljamo samo piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Za več informacij obiščite naš pravilnik o zasebnosti in pogoje storitev. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, si oglejte spodnji seznam.

Ta piškotek je nujen za aplikacije PHP. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identifikacijo edinstvenega ID-ja uporabniške seje za namen upravljanja uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko so vsa okna brskalnika zaprta.

Strinjam se z uporabo piškotkov, strinjam se s pogoji storitve in pravilnikom o zasebnosti in želim še naprej uporabljati spletno stran.

prijavi se

in začni prejemati zadnje novice in informacije o pozivih za prispevke in projekte