Predlogi pisnih in vizualnih prispevkov

Pri zavodu Membrana vseskozi iščemo nove piske, pisce ter avtorje in avtorice projektov in zatorej tudi pozdravljamo predloge za članke, intervjuje, vizualne projekte, eseje in recenzije. O morebitnih temah raje razpravljamo vnaprej in le redko sprejmemo prispevke brez odobritve predloga, zato smo vzpostavili informacijski sistem, ki avtorjem in uredništvu omogoča, da so vsi prispevki dobro pretehtani in zares kakovostni.

Preden pripravite predlog, pričakujemo, da preverite, ali se vaša ideja ujema s cilji in profilom naše revije (za več informacij – O nas). Predlogi se lahko nanašajo na poziv za oddajo prispevkov (t.i., “call for papers”), ki jih objavljamo na spletni strani, novičniku in družbenih omrežjih, ali pa so splošne narave (vendar še vedno ustrezajo vsebinskemu okviru revije). Cenimo inovativne pristope k motrenju fotografije, ki so napisani kvalitetno in v skladu z akademskimi standardi.

Sprejemamo tudi vizualne projekte, ki do fotografije pristopajo na nov in drzen način. Za več podrobnosti preverite smernice za oddajo. Če želite stopiti v stik z nami, uporabite kontaktni obrazec.

Nudimo tudi možnost objave v odprtem dostopu (OA) v zameno za povračilo stroška obdelave člankov (APC).

Če želite izvedeti več o GDPR, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

Pošljite nam predlog za objavo

1
2

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje naših storitev. Kot uporabnik se morate strinjati z uporabo in sprejeti naše pogoje. Trenutno uporabljamo samo piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Za več informacij obiščite naš pravilnik o zasebnosti in pogoje storitev. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, si oglejte spodnji seznam.

Ta piškotek je nujen za aplikacije PHP. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identifikacijo edinstvenega ID-ja uporabniške seje za namen upravljanja uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko so vsa okna brskalnika zaprta.

Strinjam se z uporabo piškotkov, strinjam se s pogoji storitve in pravilnikom o zasebnosti in želim še naprej uporabljati spletno stran.

prijavi se

in začni prejemati zadnje novice in informacije o pozivih za prispevke in projekte