Zgodba o njej

Zgodba o njej

Nino Bektashashvili, ... Nisem veliko, sem pa vse, kar imam ...
Premagala je ovire in se naučila prevzeti nadzor nad svojim življenjem.

To je izjemno čustveno poglavje njenega življenja.

Zelo mlada in negotova se je podala v novo obdobje svojega življenja. Čakala so jo presenečenja, nova čustva in nove avanture. Sanjala je o pravi ljubezni, ki bi premagala vse strahove. Kmalu so se sanje razblinile. Sama, izgubljena v zmedi, se je borila z bolečinami. Strahovi in kaos so jo potisnili v hladen kot brezupa, kjer se je vse zdelo temno in negotovo. Ves njen trud, da bi si pomagala, je bil zaman.
Še naprej je živela v preteklosti.

Obupano iskanje izhoda je trajalo dolgo… A v želji po novem začetku je našla žarek upanja in z njim obljubo sreče.

Premagala je ovire in se naučila prevzeti nadzor nad svojim življenjem.

Danes živi v trenutku in se smehlja življenju, saj ceni njegovo vrednost.

… Nevede sem izbrala občutek negotovosti ...
… Nevede sem izbrala občutek negotovosti …
... Srce je bilo narejeno, da se zlomi ...
… Srce je bilo narejeno, da se zlomi …
... Vse mame niso žene ...
… Vse mame niso žene …
... Tišina je glasna, zveni kot pobeg ...
… Tišina je glasna, zveni kot pobeg …
... Razgaljena v obupu ...
… Razgaljena v obupu …
… Strast do birokracije ...
… Strast do birokracije …
... Mama na izmene ...
… Mama na izmene …
... Nisem veliko, sem pa vse, kar imam ...
… Nisem veliko, sem pa vse, kar imam …
… Moja maska je moja etiketa ....
… Moja maska je moja etiketa ….
… In izbrala sem, da bom upala in sledila svojim sanjam!
… In izbrala sem, da bom upala in sledila svojim sanjam!

Fotografije so nastale v okviru projekta Podobe enakosti v organizaciji zavoda APIS.

Premagala je ovire in se naučila prevzeti nadzor nad svojim življenjem.

Fotografije so nastale v okviru projekta Podobe enakosti v organizaciji zavoda APIS.

Sorodne objave

prijavi se

prijavi se na novice in pozive za projekte in prispevke
novice

Podaljšan rok za oddajo predlogov prispevkov (povzetki dolžine do 150 besed in/ali slikovno gradivo) je 30. avgust 2021. Podaljšan rok za oddajo celotnih prispevkov na podlagi izbranih predlogov je 4. oktober 2021. Predloge pošljite prek spletnega obrazca ali se obrnite na nas prek kontaktnega obrazca in/ali naslova editors(at)membrana.org.

Podaljšan rok za oddajo predlogov prispevkov (povzetki dolžine do 150 besed in/ali slikovno gradivo) je 11. junij 2021. Podaljšan rok za oddajo celotnih prispevkov na podlagi izbranih predlogov je 16. avgust 2021. Predloge pošljite prek spletnega obrazca ali se obrnite na nas prek kontaktnega obrazca in/ali naslova editors(at)membrana.org.

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 27. julij 2020. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 21. september 2020. Osnutke pošljite preko spletnega obrazca na: https://www.membrana.si/proposal/ ali nas kontaktirajte neposredno na editors@membrana.org.

kje: Cankarjev dom, sejna soba M3/4
kdaj: 27. februar 2020, 0b 18. uri

kje: Galerija Jakopič, Ljubljana, v sklopu razstave Jaka Babnik: Pigmalion
kdaj: 5. december 2019
trajanje: 18.00 – 21.00
sodelujeta: dr. Victor Burgin, dr. Ilija T. Tomanić
moderator: dr. Jan Babnik

  • 18.00: Predavanje Victorja Burgina: Kaj je kamera? Kje je fotografija?
  • 19.00: Predstavitev nove številke revije Fotografije (Kamera in aparat: Izbrani spisi Victorja Burgina) v pogovoru z umetnikom in teoretikom Victorjem Burginom in Ilijo T. Tomanićem, piscem spremne besede k slovenskemu prevodu. Pogovor bo moderiral Jan Babnik, gl. in odgovorni urednik revije Fotografija
  • 20.30: razprodaja preteklih številk revije Fotografija

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 16. december 2019. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 16. marec 2020. Osnutke pošljite preko spletnega obrazca na: https://www.membrana.si/proposal/ ali nas kontaktirajte neposredno na editors@membrana.org.

Kdaj: 18. julij 2019 ob 10.00
Trajanje:
90 min
Kje: Prvo preddverje Cankarjevega doma, Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana (vhod iz pasaže Maximarket)
Delavnico vodita: Leopold Štefanič in Neža Ternik

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 09. april 2019. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 24. junij 2019. Osnutke pošljite preko spletnega obrazca na: https://www.membrana.si/proposal/ ali nas kontaktirajte neposredno na editors@membrana.org.

Kontaktiraje urednike na editors@membrana.si. Rok za predloge prispevkov (izvlečki dolžine 150 besed in/ali slikovno gradivo) je 18.1. 2019. Rok za dokončane prispevke na podlagi sprejetih predlogov je 20.3.2019. Predloge pošljite na editors@membrana.org.

Kontaktiraje urednike na editors@membrana.org. Rok za dokončane prispevke na podlagi sprejetih predlogov je 30. september 2018. Predloge pošljite na editors@membrana.org.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje naših storitev. Kot uporabnik se morate strinjati z uporabo in sprejeti naše pogoje. Trenutno uporabljamo samo piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Za več informacij obiščite naš pravilnik o zasebnosti in pogoje storitev. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, si oglejte spodnji seznam.

Ta piškotek je nujen za aplikacije PHP. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identifikacijo edinstvenega ID-ja uporabniške seje za namen upravljanja uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko so vsa okna brskalnika zaprta.

Strinjam se z uporabo piškotkov, strinjam se s pogoji storitve in pravilnikom o zasebnosti in želim še naprej uporabljati spletno stran.