Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti Membrana

Pri Membrani, dostopni s strani membrana.si, je ena naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži Membrana, in kako jih uporabljamo. Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki so jih dali v skupno rabo. Ta politika ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso to spletno mesto.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate vnesti, in razlogi, zakaj ste jih morali posredovati, vam bodo jasni, ko vas prosimo, da navedete svoje osebne podatke.

Če se obrnete neposredno na nas, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in / ali priponk, ki nam jih lahko pošljete, ter druge informacije, ki jih lahko izberete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, med drugim za:

• Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje našega spletnega mesta;

• Izboljšanje, prilagodive in razširitve našega spletnega mesta;

• Analizo uporabniške izkušnje;

• Razvoj novih izdelkov in funkcij;

• Komunicikacijo z vami bodisi neposredno bodisi prek enega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za tržne in promocijske namene;

• Pošiljanje e-pošte;

• Preprečitve morebitnih prevar.

Datoteke dnevnika

Membrana sledi običajnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Informacije, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnih protokolov (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, referenčne / izhodne strani in morda število klikov. Ti niso povezani z nobenimi informacijami, ki bi omogočale osebno prepoznavo. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, slediti gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot katera koli druga spletna stran tudi Membrana uporablja “piškotke”. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z nastavitvami obiskovalcev, in strani na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in / ali druge informacije.

Naši oglaševalski partnerji

Nekateri oglaševalci na naši spletni strani lahko uporabljajo piškotke. Naši oglaševalski partnerji so navedeni spodaj. Vsak od naših oglaševalskih partnerjev ima svoj pravilnik o zasebnosti za svoje pravilnike o uporabniških podatkih. Za lažji dostop prilagamo povezavo do pravilnika o zasebnosti našega oglaševalskega partnerja.

• Google – https://policies.google.com/technologies/ads

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Neodvisni oglasni strežniki ali oglasna omrežja uporabljajo tehnologije, kot so piškotki ali JavaScript, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavijo na Membrani, ki se pošljejo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.
Upoštevajte, da Membrana nima dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo neodvisni oglaševalci, ali nadzora nad njimi.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosti družbe Membrana ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne politike zasebnosti teh neodvisnih strežnikov oglasov. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako zavrniti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite s posameznimi možnostmi brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na njihovih spletnih mestih.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajajte mojih osebnih podatkov)

Po CCPA imajo potrošniki med drugim pravice, da:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira potrošnikove osebne podatke, razkrije kategorije in določene osebne podatke, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja potrošnikove osebne podatke, ne prodaja potrošnikovih osebnih podatkov.

Če oddate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas.

Pravice za varstvo podatkov GDPR

Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – Pravico imate zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno plačilo.

Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – Pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora zoper obdelavo – pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Pravico imate, da pod določenimi pogoji prenesemo podatke, ki smo jih zbrali, drugi organizaciji ali neposredno vam.

Če oddate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas.

Informacije o otrocih

Drugi del naše prioritete je dodajanje zaščite otrokom med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo k opazovanju, sodelovanju in / ali spremljanju in usmerjanju njihove spletne dejavnosti.

Membrana zavestno ne zbira nobenih osebnih podatkov, ki bi jih lahko prepoznali otroci, mlajši od 13 let. Če menite, da je vaš otrok na našem spletnem mestu posredoval tovrstne podatke, vam toplo priporočamo, da nas takoj kontaktirate in potrudili se bomo, da jih takoj odstranimo take podatke iz naše evidence.

prijavi se

in začni prejemati zadnje novice in informacije o pozivih za prispevke in projekte