Razpis za delovno mesto

organizator kulturnega programa

Iščemo osebo, ki bo delala na organiziranju in načrtovanju izdajanju revije Fotografija in Membrana, pri načrtovanju in izvajanju Šole fotografske kritike, pri načrtovanju in izvajanju spletnih kulturnih vsebin zavoda Membrana in pri drugih javnih dogodkih zavoda. Prijavite se!

Razpis za delovno mesto

organizator kulturnega programa

Prijave sprejemamo do vključno četrtka 16.3.2017 na:
elektronski naslov: info@membrana.si
in/ali
poštni naslov: Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana

Membrana, zavod za raziskovalno, izobraževalno in kulturno dejavnost, razpisuje prosto delovno mesto:

ORGANIZATORJA KULTURNEGA PROGRAMA (M/Ž)

Poleg splošnih pogojev, ki jih določajo predpisi s področja delovnega prava, morajo kandidati izpolnjevati še naslednje pogoje:

Osnovni pogoji:

 • Aktivno znanje slovenskega jezika;
 • Aktivno znanje angleškega jezika;
 • Osnovno znanje uporabe računalniških programov Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook), Internet Explorer, Adobe Photoshop in WordPress;
 • Zahtevana stopnja izobrazbe (družboslovne ali humanitične ali umetnostne smeri) : VI. raven: višješolski program (do 1994), višješolski strokovni program (VI/1), specializacija po višješolskem programu, visokošolski strokovni programi, visokošolski strokovni in univerzitetni program (1. bol. st) (VI/2)
 • Starost do 29 let (kandidat meseca aprila 2017 ne sme biti starejši od 29let)
 • Prijava na Zavodu za zaposlevanje RS vsaj 1 mesec.
Drugi pogoji:

 • Osnovno poznavanje področja delovanja nevladnih organizacij na področju kulture in umetnosti ter poznavanje vsebinskih področij kulture, umetnosti s poudarkom na fotografiji in na fotografski teoriji;
 • Osnovne izkušnje z organizacijo in koordinacijo javnih dogodkov;
 • Zmožnost samostojnega dela in dela v timu ter dela v medkulturnem okolju;
 • Natančnost, odgovornost, samoiniciativnost ipd.;
 • Izkazan interes (delovne in druge izkušnje) za delo na področju kulture s poudarkom na fotografiji.
K prijavi morajo kandidati priložiti:

 • Življenjepis,
 • opis dosedanjih delovnih izkušenj,
 • opis poznavanja dela z osebnim računalnikom,
 • opis znanja tujega jezika,
 • fotokopijo osebnega dokumenta,
 • fotokopijo potrdila o izobrazbi.
Opis del in nalog:

 • Pomoč pri organiziranju in načrtovanju izdajanju revije Fotografija in Membrana, pri načrtovanju in izvajanju Šole fotografske kritike, pri načrtovanju in izvajanju spletnih kulturnih vsebin zavoda Membrana in pri drugih javnih dogodkih zavoda – v nadaljevanju: programa). Konkretneje: komunikacija in koordinacija projektnih partnerjev in sodelavcev oz. strokovnjakov za posamezne dejavnosti programa, pomoč pri oblikovanju vsebinske in organizacijske strukture programa, pomoč pri vodenju in načrtovanju porabe finančnih sredstev),  časovno koordiniranje programa (usklajevanje sestankov s sodelujočimi);
 • Pomoč pri nadzoru in spremljanju kulturnega programa zavoda Membrana (pomoč pri sprotni evalvaciji programa, pisanje in urejanje zapisnikov sestankov sodelujočih pri projektu);
 • Pomoč pri operativnem vodenju kulturnega programa zavoda Membrana (usklajevanje in sklicevanje sestankov operativne projektne ekipe, koordinacija sodelujočih v programu);
 • Pomoč pri informiranju in komuniciranju kulturnega programa zavoda Membrana (informiranje in seznanjanje vodje programa in drugih sodelujočih o poteku dela v okviru programa, koordinacija med sodelujočimi, usklajevanje terminov sestankov, pomoč pri pripravi programskih spletnih vsebin);
 • Pomoč pri zasnovi povezovalnih, promocijskih in razvojnih aktivnosti z drugimi organizacijami (komunikacija z drugimi organizacijami, ki delujejo na področju kulture, umetnosti in fotografije) pomoč pri pripravi programskih spletnih vsebin, namenjenih seznanjanju javnosti o programu, pomoč pri organizaciji dogodkov, povezanih s programom, pomoč pri promocijskih aktivnostih programa, pomoč pri pripravi medijskih obvestil, povezanih s programskimi dogodki);

Zaposlitev je polovični delovni čas za obdobje 14. mesecev. Zaposlitev je predvidena od aprila 2017 naprej. Zaposlitev bo realizirana v primeru uspešne kandidature na razpisu »Javni razpis pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD (JR ESS PDZM 2016–2020): SUBVENCIJE ZA DELODAJALCE«

Prijave sprejemamo do vključno četrtka 16.3.2017 na:

elektronski naslov: info@membrana.si
in/ali
poštni naslov: Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana

Naši podatki:

Membrana
Maurerjeva 8
1000 Ljubljana
Matična številka: 1925113000
Davčna številka: 15620786

Prijave sprejemamo do vključno četrtka 16.3.2017 na:
elektronski naslov: info@membrana.si
in/ali
poštni naslov: Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana

Sorodne objave

prijavi se

prijavi se na novice in pozive za projekte in prispevke

Pozdravljeni! Pred kratkim smo posodobili spletno stran. Če se vsebina ne prikazuje pravilno, vas prosimo da izbrišete predpomnilnik brskalnika! (INFO?)

novice

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 27. julij 2020. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 21. september 2020. Osnutke pošljite preko spletnega obrazca na: https://www.membrana.si/proposal/ ali nas kontaktirajte neposredno na editors@membrana.org.

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 16. december 2019. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 16. marec 2020. Osnutke pošljite preko spletnega obrazca na: https://www.membrana.si/proposal/ ali nas kontaktirajte neposredno na editors@membrana.org.

Kdaj: 27. junij 2019 ob 10.00
Trajanje:
90 min
Kje: Prvo preddverje Cankarjevega doma, Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana (vhod iz pasaže Maximarket)
Delavnico vodita: Leopold Štefanič in Neža Ternik

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 09. april 2019. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 24. junij 2019. Osnutke pošljite preko spletnega obrazca na: https://www.membrana.si/proposal/ ali nas kontaktirajte neposredno na editors@membrana.org.

Kontaktiraje urednike na editors@membrana.si. Rok za predloge prispevkov (izvlečki dolžine 150 besed in/ali slikovno gradivo) je 18.1. 2019. Rok za dokončane prispevke na podlagi sprejetih predlogov je 20.3.2019. Predloge pošljite na editors@membrana.org.

Kontaktiraje urednike na editors@membrana.org. Rok za dokončane prispevke na podlagi sprejetih predlogov je 30. september 2018. Predloge pošljite na editors@membrana.org.

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 07. maj 2018. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 30. avgust 2018. Osnutke pošljite neposredno na editors@membrana.org.

ROK PRIJAVE: do srede 24.1. 2018.
Prijave sprejemamo po elektronski pošti info@membrana.si in/ali na naslov Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana.

ROK PRIJAVE: do srede 24.1. 2018.
Prijave sprejemamo po elektronski pošti info@membrana.si in/ali na naslov Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana.

Rok za oddajo osnutkov prispevkov (150 besed povzetka in/ali vizualije) je 10. junij 2017. Rok za oddajo dokončanih prispevkov sprejetih osnutkov je 15. september 2017. Osnutke pošljite neposredno na editors@membrana.org.

Prijave sprejemamo do vključno četrtka 16.3.2017 na:
elektronski naslov: info@membrana.si
in/ali
poštni naslov: Membrana, Maurerjeva 8, 1000 Ljubljana

24. 11. 2016 ob 19.00 v Slovenski kinoteki z Godardovim filmskim esejem Hvalnica ljubezni (Éloge de l’amour, 2001) napovedujemo novo fotografsko-filmsko knjižno zbirko Kamera.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje naših storitev. Kot uporabnik se morate strinjati z uporabo in sprejeti naše pogoje. Trenutno uporabljamo samo piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje spletne strani. Za več informacij obiščite naš pravilnik o zasebnosti in pogoje storitev. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, si oglejte spodnji seznam.

Ta piškotek je nujen za aplikacije PHP. Piškotek se uporablja za shranjevanje in identifikacijo edinstvenega ID-ja uporabniške seje za namen upravljanja uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je sejni piškotek in se izbriše, ko so vsa okna brskalnika zaprta.

Strinjam se z uporabo piškotkov, strinjam se s pogoji storitve in pravilnikom o zasebnosti in želim še naprej uporabljati spletno stran.